اطلاعیه مهم درخصوص ثبت نام و ادامه فعالیت مرکز

ثبت نام کاردانی و کارشناسی مهر ۱۴۰۲ دانشگاه جامع علمی کاربردی از تاریخ ۵ شهریور در سایت سازمان سنجش آغاز گردیده است. اما با توجه به تصمیم گرفته شده مبنی بر غیرفعال شدن مراکز علمی کاربردی وابسته به دستگاه های اجرایی، در سطح کشور کلیه مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی، شهرداری و هلال احمر از سال تحصیلی جدید پذیرش نخواهند داشت و ازین پس فقط مراکز علمی کاربردی خصوصی و وابسته به شرکت ها وموسسات غیر دولتی فعال خواهند بود. با وجود اینکه پیرو این برنامه پذیرش دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند نیز متوقف می شود اما دانشجویان در حال تحصیل مرکز نگران ادامه تحصیل خود نباشند چون تا ۳ ترم آینده مرکز فعال بوده تا این دسته از دانشجویان عزیز تحصیل خود را به اتمام رسانند. ضمن عرض پوزش از متقاضیان ادامه تحصیل در مرکز که پیش ثبت نام نموده اند، در ادامه لیست مراکز فعال بیرجند آمده است که می توانند بر اساس علاقه و نیاز خود نسبت به ثبت نام اقدام نمایید. درخصوص رشته های خاص مرکز جهاددانشگاهی(مدیریت فرهنگی، فناوری اطلاعات، حج و زیارت و … ) در حال حاضر هیچ کدام از مراکز فعال بیرجند دارای این رشته ها نبوده که احتمالا در ترم های آینده فعال خواهند شد.