۲۴۴ بازدید

موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی شعبه بیرجند یکی از مراکز وابسته به دانشگاه جامع علمی کاربردی است که با هدف تربیت و ارتقاء سطح مهارت نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز کشور با اخذ مجوز از شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۸۲ ، با پذیرش ۱۸ دنشجو در رشته مترجمی زبان انگلیسی فعالیت خود را آغاز نمود. لازم به ذکر است در حال حاضر ماموریت این مرکز آموزشی ارائه آموزش های لازم در حوزه های فرهنگ و هنر، صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی و کشاورزی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی می باشد.

هم اکنون دانشجویان این مرکز در فضای آموزشی به متراژ ۱۱۰۰ متر مربع، در گروه‌ها و  رشته های:

فرهنگ و هنر:

1. کارشناسی مترجمی خبر انگلیسی
  2. کاردانی امور فرهنگی
  3. کارشناسی مدیریت امور فرهنگی
  4. کاردانی سینما – فیلم سازی

گروه صنعت:

1. کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات
  2. کاردانی اینترنت و شبکه‌های گسترده
  3. کاردانی شبکه‌های رایانه ای
  4. کاردانی و کارشناسی مهندسی عمران – نقشه برداری
  5. کارشناسی مهندسی فناوری مدیریت محتوای دیجیتالی

گروه مدیریت و خدمات اجتماعی:

1. کاردانی حرفه ای دستیاری حقوقی امور قضایی
  2. کاردانی و کارشناسی حقوق – خدمات حقوقی ثبت و دفاتر اسناد رسمی

گروه کشاورزی

1. کاردانی فنی باغبانی – گیاهان دارویی و معطر
  2. کارشناسی مهندسی فناوری باغبانی – گیاهان دارویی و معطر

شاغل به تحصیل می باشند و بیش از ۴۵۰۰ نفر دانش آموخته طی سال های ۸۲ تا ۱۴۰۱ موفق به اخذ گواهی دانش آموختگی از این مرکز آموزش عالی گردیده اند.  این مرکز دارای امکاناتی نظیرکارگاه رایانه، کلاسهای سمعی بصری، کتابخانه، فرهنگ سرا، و مزرعه و امکانات آزمایشگاهی (جهت رشته های گروه کشاورزی)  است .

مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند در فرایند نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی موفق شد عنوان مرکز برتر استان خراسان جنوبی را در سال های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ بدست آورد و نیز توفیق یافت مجوز اولین مرکز نوآوری و شکوفایی اشتغال را با موضوع عناب در سال ۱۳۹۹ دریافت نماید. اولین رویداد استارت آپی مرکز نیز با موضوع نوآوری در بسته بندی عناب و فرآورده های عناب در تیر ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

دانشجویان شاغل به تحصیل در این مرکز از امکانات و امتیازات زیر برخوردار خواهند بود:

آموزش های مهارتی و اشتغال محور در مجموعه ای از رشته های دارای بازار کار

بهره مندی از مدرسان طراز اول علمی کاربردی در استان خراسان جنوبی

بهره مندی از دوره های تک درس (دوره های کوتاه مدت آموزش عالی آزاد) و تک پودمان مهارتی همراه با مدرک معتبر جهاد دانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت تکمیل رزومه آموزشی و مهارتی

بهره مندی از کتابخانه دارای نزدیک به ۴۰۰۰ جلد کتاب در رشته های تخصصی مرکز

بهره مندی از خدمات، کارگاه ها و رویدادهای شتاب مرکز نوآوری و شکوفایی اشتغال

بهره مندی از کارگاه ها و دوره های فرهنگ سرای جهاد دانشگاهی (مستقر در مرکز)

بهره مندی از چندین کارگاه مهارتی و تخصصی عمدتا رایگان در طول تحصیل

دریافت وام دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان و نیز تقسیط شهریه

برگزاری کلاس ها و آزمون ها در نوبت عصر و خارج از ساعات اداری برای رفاه دانشجویان شاغل

ثب نام بدون محدودیت رشته مقطع قبلی و صرفا براساس شرط معدل

دریافت مدرک معتبر از دانشگاه جامع علمی کاربردی که زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد.

زیر مجموعه های مرکز شامل :

حوزه ریاست

مدیریت آموزش و پژوهش