نسخه آزمایشی
مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند > اخبار آموزشی > اعلام اسامی پذیرفته‌ شدگان دوره‌ های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ ای (ناپیوسته) بهمن‌ ماه سال ۱۴۰۰ دانشگاه جامع علمی کاربردی
۱۹۸ بازدید

اسامی پذیرفته‌شدگان دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) بهمن‌ماه سال ۱۴۰۰ دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمد فتحیان سرپرست معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر اظهار داشت:

متقاضیان دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) بهمن‌ماه سال ۱۴۰۰ دانشگاه جامع علمی کاربردی می‌توانند نتیجه پذیرش خود را از تاریخ ۲۹/۱۰/۱۴۰۰ از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org یا از طریق لینک ذیل مشاهده نمایند.

وی در ادامه ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌شدگان افزودند: پذیرفته­ شدگان برای اطلاع دقیق از تاریخ ثبت‌نام و انتخاب واحد می‌بایست، از روز یک‌شنبه مورخ ۰۳/۱۱/۱۴۰۰ به سامانه جامع آموزشی هم‌آوا دانشگاه به آدرس www.edu.uast.ac.ir مراجعه نمایند.