آغاز ثبت نام حضوری مقطع کاردانی

آغاز ثبت نام حضوری مقطع کاردانی موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند
رئیس موسسه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند از آغاز ثبت نام حضوری از پذيرفته‌شدگان نهايي كد رشته ‌محل‌هاي پذيرش دوره‌ كارداني فني و دوره كارداني در موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی خبرداد.
علیرضا معصومی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه خراسان‌جنوبی، اظهارکرد: فهرست اسامي و ثبت نام حضوری از پذيرفته‌شدگان نهايي كد رشته ‌محل‌هاي پذيرش دوره‌ كارداني فني و دوره كارداني حرفه‌اي نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي ـ‌كاربردي بهمن ماه امسال اعلام شد.
وی افزود: مطابق اطلاعیه درج شده در تارنمای سازمان سنجش آموزش عالی کشور 16 اسفند ماه امسال، داوطلبانی که در بهمن و اسفند 96 نسبت به ثبت نام اینترنتی و غیرحضوری دوره های کاردانی حرفه ای و کاردانی فنی علمی کاربردی اقدام کرده‌اند از امروز 17 اسفند ماه می‌توانند با مراجعه به تارنمای سازمان سنجش آموزش کشور به نشانیwww.sanjesh.org نسبت به مشاهده نتیجه ثبت نام اقدام کنند.
رئیس موسسه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند ادامه اد: از روز شنبه 19 تا 22 اسفند ماه پس از مراجعه به سامانه edu.uast.ac.ir و بارگذاری مدارک، با در دست داشتن اصل و تصویر گواهی دیپلم، شناسنامه، کارت ملی و 6 قطعه عکس با توجه به كدرشته محل قبولي به نشاني تعيين شده در دفترچه راهنماي پذيرش دوره‌هاي مذكور مراجعه کنند.
معصومی تصریح کرد: تمامی پذيرفته شدگان باید در زمان مقرر براي ثبت نام به موسسه كد قبولي خود مراجعه و بديهي است عدم ثبت‌ نام در تاريخ تعيين شده به منزله انصراف از تحصيل آنان تلقي خواهد شد.
وی ادامه داد: موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز بیرجند در وقت اداری بازه ذکر شده برای ثبت نام حضوری در خدمت پذیرفته شدگان است.
رئیس موسسه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند بیان کرد: همچنین شماره تماس 32207056 نیز پاسخگوی سوالات پذیرفته شدگان درخصوص ثبت نام خواهد بود.
معصومی یادور شد: در این دوره از ثبت نام، 7 کد رشته در مقطع کاردانی شامل خبرنگاری، امور فرهنگی، مترجمی آثار دیداری و شنیداری، حقوق، عمران امور پیمان ها، فن آوری اطلاعات و نرم افزار توسط این مرکز آموزشی ارائه شد.