معرفی دفتر کارآفرینی علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند به عنوان دفتر برتر

معرفی دفتر کارآفرینی علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند به عنوان دفتر برتر
در همایش تجلیل از کارآفرینان برتر دانشگاه جامع، دفتر کارآفرینی علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند به عنوان دفتر برتر معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، همایش تجلیل از کارآفرینان برتر شب گذشته، 14 اسفندماه در بیرجند برگزار شد و دفتر کارآفرینی موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند به عنوان دفتر کارآفرینی برتر معرفی شد.
متن لوح بدین شرح است؛
جناب آقای محمدرضا دهقانی
مسئول محترم دفتر کارآفرینی موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند
بی شک عزت و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی مرهون کوشش و سعی بلیغ فرهیختگان و نخبگان این مرز و بوم است که بی توقع به انجام رسالت خطیر خویش می اندیشند.
اینک که در پرتو عنایت قادر متعال و در سال اقتصاد مقاومتی، تولید – اشتغال با همت، جدیت و تلاشی وافر در آیین تجلیل از کارآفرینان و دفاتر کارآفرینی برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان جنوبی به عنوان دفتر کارآفرینی برتر انتخاب شده اید.
لازم میدانم این موفقیت و شایستگی را ارج نهاده و توفیقات روزافزون جنابعالی را جهت ترویج و توسعه اشتغال زایی و تجلی کسب و کارهای نوین و نوآورانه از خداوند منان مسألت می نمایم .
ابوالفضل فورگی نژاد، رییس واحد استانی خراسان جنوبی