برگزاری "کارگاه افسردگی؛ علائم و نشانه ها"

برگزاری "کارگاه افسردگی؛ علائم و نشانه ها" در موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند
"کارگاه افسردگی؛ علائم و نشانه ها" در موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، کارگاه افسردگی؛ علائم و نشانه ها امروز، دوم دی ماه به همت امور دانشجویی و فرهنگی موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند و با همکاری دبیرخانه علمی آسیب های اجتماعی استان برگزار شد.
عاطفه افشاری، روانشناس و مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه افسردگی یک بیماری قابل درمان است در صورتي كه به موقع شناسايي و درمان شود از بروز بسياري آسيب ها و معضلات غير قابل جبران جلوگيري مي شود.
وي گفت: اکثر افراد گاهي احساس نارحتی، افسردگی و غم می کنند، احساس غمگین بودن، واکنش طبیعی بدن به مشکلات زندگی و از دست‌ دادن چیزها و گاه کسانی که به آنها علاقه داریم، می‌‌باشد.
وی ادامه داد: زمانی که احساس غم و اندوه شدید، نا امیدی، بی‌ چارگی و بی‌ ارزشی بیشتر از چند هفته طول بکشد، فرد به احتمال زياد دچار افسردگی شده است.
این روانشناس و مدرس دانشگاه با بیان اینکه بیماری افسردگی بر طرز فکر، احساس و رفتار و جسم فرد تاثیر می‌گذارد، ادامه داد: افرادی که دچار افسردگی شده اند ممکن‌ است در انجام وظایف روزانه ناتوان بوده و حتی احساس کنند، زندگی ارزشي ندارد.
افشاری با اشاره به اینکه آمار نشان مي دهد از هر 4 زن یک نفر و از هر 10 مرد یکي دچار افسردگی می شود، عنوان کرد: میزان افسردگی قبل از بلوغ در مردان و زنان یکسان است و بعد از بلوغ تغییر پیدا می کند.
وی با بیان اینکه بیشترین قشر در معرض افسردگی زنان، نوجوانان و میانسالان هستند و بايد براي توجه به آنها چاره اي انديشد، در ادامه مبحث به علائم، نشانه های افسردگی و راه های درمان آن پرداخت.