حضور جهاددانشگاهی در دومین نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان‌جنوبی

رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی از حضور جهاد دانشگاهی در دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و صنعت خراسان‌جنوبی خبر داد.

جلال‌الدین صادقی در گفت و گو با ایسنا منطقه خراسان‌جنوبی، گفت: جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی در بحث فعالیت‌های علوم اجتماعی در دو محور دبیرخانه علمی و مرکز مطالعات آسیب‌های اجتماعی و گروه پژوهشی بهینه‌سازی تولید و فرآوری گیاهان دارویی با معرفی پنج فرآورده جدید از محصولات استراتژیک استان در نمایشگاه حضور دارد .

رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی اظهارکرد: دبیرخانه علمی آسیب‌های اجتماعی استان به ارائه فعالیت‌های علمی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی پرداخته و تاکنون نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی در این خصوص با حضور متخصصان و صاحب نظران برپا کرده است .

صادقی از حضور مرکز افکارسنجی و مرکز بانک خون جهادانشگاهی استان نیز در دومین نمایشگاه پژوهش خبر داد .