مدیر دانشجویی و فرهنگی موسسه  آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز بیرجند  از راهیابی حسن محمدزاده دانشجوي علمي كاربردي جهاددانشگاهي به مسابقات كشوري جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع خبرداد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، ملیحه بهنامیان گفت: بر اساس نتایج اعلام شده فقط دانشجویانی که موفق به کسب امتیازات لازم (طبق آئین‌نامه و ضوابط بخش شفاهی - حداقل 70 درصد امتیاز - 10 نفر از بالاترین نمرات) شده‌اند می‌توانند در مرحله‌ نهایی مسابقات شرکت کنند.

مدیر دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز بیرجند  ادامه داد: طبق تصمیم هیات داوران جشنواره، در برخی از رشته‌ها به علت نمرات بالا و حضور قاریان ممتاز، بیش از 10 نفر به مرحله نهایی دعوت شده‌اند.

بهنامیان تصریح کرد: حسن محمدزاده دانشجوي مدیر دانشجویی و فرهنگی موسسه  آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز بیرجند  به مسابقات كشوري جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع در رشته حفظ 5 جزء  راه يافته است.

وی یاداور شد:  مرحله کشوری بخش شفاهی در تاریخ 24 الی 26 شهریور ماه سال جاری در استان قم برگزار می‌شود.

مدیر دانشجویی و فرهنگی موسسه  آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز بیرجند  یادآور شد: در صورت نیاز به دریافت نتایج داوری صورت گرفته، متقاضیان می‌توانند با ارسال نشانی ایمیل خود به سامانه پیامکی 30007227002856  کارنامه خود را دریافت کنند.