عملکرد موفق جهاددانشگاهی در پاسخگویی به نیازهای جامعه

عملکرد موفق جهاددانشگاهی در پاسخگویی به نیازهای جامعه
رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی گفت: جهاددانشگاهی به ‌عنوان نهادی که به برکت انقلاب اسلامی برای پاسخگویی به نیازهای فرهنگی، علمی و اجتماعی تأسیس شد، عملکرد موفقی را در طی سال‌های گذشته داشته است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، علیرضا معصومی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی واحد خراسان‌جنوبی از ابتدای تأسیس خود، منشاء خدمات ارزنده‌ای در زمینه‌های خبررسانی، آموزش، بهداشت، فرهنگ، پژوهش و کارآفرینی به جامعه دانشگاهی، کارکنان دستگاه‌های اجرایی و عموم شهروندان استان بوده است.
وی افزود: ارائه آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت ، ارائه آموزش‌های کارآفرینی، خدمات و برنامه‌های پژوهشی شاخص در زمینه گیاهان دارویی، به‌ عنوان یکی از ظرفیت‌های توسعه استان است که در جهاد دانشگاهی استان محقق می‌شود.
رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی ادامه داد: تحصیل و دانش‌آموختگی نزدیک به چهار هزار نفر در مؤسسه علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند که در حال حاضر، بیش از 70 درصد این دانش‌آموختگان، در بخش‌های مختلف خدمات، تجارت، صنعت، فرهنگ و هنر و در حرفه‌های منطبق بر رشته تحصیلی خود در حال کار و ارائه خدمت به شهروندان استان هستند، نیز به‌ عنوان یکی از ظرفیت‌های توسعه استان است.
معصومی بیان کرد: همچنین این نهاد با برگزاری ده‌ها کارگاه در خصوص سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، برگزاری جشنواره‌ها ومسابقات قرآنی، ادبی و هنری، نقش ارزنده‌ای در اعتلای سطح فرهنگ دانشجویان شهرستان بیرجند داشته است.
وی یادآور شد: امیدواریم دستگاه‌های اجرایی، نهادهای برنامه‌ریز، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سطح استان، با توجه به روحیه کار جهادی، خدمت‌رسانی و تعهد موجود در تک تک خدمات و برنامه‌های انجام شده و در حال اجرای این نهاد انقلابی، زمینه را برای مشارکت بیشتر آن در پیشرفت و توسعه استان فراهم آورند.