نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه جامع علمی کاربردی

حضور موسسه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه جامع علمی کاربردی
موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در نخستین نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای دانشگاه جامع علمی کاربردی حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، علیرضا معصومی، رئیس موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای دانشگاه جامع علمی کاربردی در روز سه شنبه 10 مرداد 96 با حضور دکتر محمد فرهادی وزیر علوم و دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه در نمایشگاه بین‌المللی تهران افتتاح شد.
وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه ۱۲۰۰ دستاورد مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی ارائه شده است، اظهار کرد: ۸۶ درصد دستاوردهای ارائه شده در این نمایشگاه مربوط به حوزه صنعت، ۹ درصد مربوط به حوزه فرهنگ و هنر، ۳ درصد مربوط به حوزه کشاورزی و ۱.۵ درصد مربوط به حوزه خدمات است.
معصومی با بیان اینکه ۲۲۰ مرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی، دستاوردهای خود را در این نمایشگاه ارائه داده‌اند، عنوان کرد: موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز بیرجند با ارائه دستاوردهای دانش آموخته این مرکز، جناب آقای امیرحسام افشارکهن، در این نمایشگاه حضور فعال دارد.
گفتنی است، اختراع ها ثبت شده ارائه شده در غرفه موسسه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در این نمایشگاه شامل "بهینه سازی شبکه های بیسیم ادهاک" و "ظروف یکبار مصرف گیاهی بر پایه کاه" می باشند.
مراسم اختتامیه این نمایشگاه در ساعت 10 روز جمعه 1396/5/13 برگزار می‌گردد.