فراخوان تألیف کتب دروس مهارت های مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی

فراخوان تألیف کتب دروس مهارت های مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی

دانشگاه جامع علمیکاربردی به منظور تامین منابع آموزشی و تالیف کتب دروس مهارت­های مشترک، از متخصصان و صاحب­نظران حوزه­های شغلی و اساتید فرهیخته و جامعه دانشگاهی کشور که واجد شرایطمی­باشند دعوت به همکاری می­نماید.

دکتر بزرگ حداد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان این موضوع اشاره کردند: این دانشگاه به عنوان متولی آموزش عالی مهارتی کشور، تربیت نیروی انسانی مومن، ماهر، متخصص و کارآفرین را از طریق آموزش توأمان برای کسب و ارتقاء مهارت­های شغلی و مهارت­های محیطیدنبال می­نماید. مجموعه دروس مهارت های مشترک دانشگاه (برای مقاطع کاردانی و کارشناسی)، با هدف کسب و ارتقاء مهارت­ها و شایستگی­های محیطی، معطوف به مواردی نظیر برنامه­ریزی و انجام کارگروهی، سازماندهی، اداره کردن و آموزش افراد تحت سرپرستی، خلاقیت و نوآوری، بهبود و مستندسازی فرایندهای انجام کار، خلق و راه اندازی عرصه های جدید کسب و کار، برقراری ارتباط موثر، تجزیه و تحلیل رخدادها، طبقه بندی و پردازش اطلاعات و .... در مواجهه با محیط های کار واقعی به ویژه کارگاهها و کسب و کارهای کوچک و متوسطمی باشد.

از این رو انتظار می­رود تالیف کتب متناظر دروس مهارت­های مشترک متفاوت با کتب و منابع آموزشی رایج، با رویکرد آموزش­های علمیکاربردی و لحاظ موارد برشمرده و با تکیه بر تجارب ارزشمندکسب شده،نگارش شود.

علاقه­مندان واجد شرایط جهت کسب اطلاع از عناوین و محتوای آموزشی دروس مهارت های مشترک و سایر شرایط شرکتدر فراخوان می توانند به پرتال معاونت پژوهش و فناوری به آدرس http://rt.uast.ac.irمراجعه و ضمن دریافت فرم ثبت نام، حداکثر تا تاریخ 31/3/96 نسبت به تکمیل فرم و ارسال آن به آدرس الکترونیکی این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید اقدام نمایند.

شرایط لازم:

-دارا بودن حداقل چهار نیمسال تحصیلی سابقه آموزشی و نیز سابقه پژوهشی متناسب با کتاب مورد نظر

- درخواست متقاضیان دارای تجربه و سابقه فعالیت در حوزه های شغلی و اداره بنگاه­های کسب و کار، در اولویت می­باشد.