تجلیل از مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی و مراکز کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در هفته معلم

به مناسبت هفته معلم، مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی و مراکز کوتاه مدت جهاددانشگاهی خراسان جنوبی تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، به مناسبت هفته بزرگداشت معلم، ،مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی و مراکز کوتاه مدت جهاددانشگاهی خراسان جنوبی تجلیل شدند.

جلال الدین صادقی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: استاد مطهری در روشنگری اقشار مختلف مردم به ویژه قشر فرهیخته جامعه اقدامات موثری به عمل آورده است.

وی با بیان اینکه جامعه هم‌اکنون نیز از آثار شهید مطهری در احیای فکر دینی اصیل و بی پیرایه بهره‌گیری می‌کند، تصریح کرد: تفکرات این عالم منطبق با نیاز روز جامعه در بسیار مؤثر است.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ضمن تاکید بر نقش محوری و اساسی معلمان به عنوان مجریان آموزش عمومی یادآور شد: باید از مقام معلم و نقش ارزنده آن در نظام تعلیم و تربیت تجلیل شایسته به عمل آید.

صادقی در پایان روز معلم را فرصت مغتنمی برای تقدیر از اصحاب تعلیم و تربیت عنوان کرد و از همکاری صادقانه مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی و کوتاه مدت جهاددانشگاهی تقدیر و تشکر کرد.