تشکیل پرونده متقاضیان تدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان جنوبی

تشکیل پرونده متقاضیان تدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان جنوبی

بنا بر اعلام دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد خراسان جنوبی، متقاضیان محترم تدریس که درخواست خود را در سامانه سجاد ثبت نموده و مرکز جهاد دانشگاهی را به عنوان مرکز اول خود انتخاب نموده اند لازم است در صورتی که شرایط اولیه ذیل را دارند، با همراه داشتن مدارک فقط در روز های شنبه و یکشنبه 14 و 15 اسفند به آموزش مرکز مراجعه نمایند:

شرایط اولیه و لازم:

1.داشتن حداقل 28 سال و حداکثر 70 سال سن

2.داشتن سه سال سابقه کار یا تدریس مرتبط با رشته تحصیلی

3.داشتن اصل گواهینامه موقت و یا دانشنامه کارشناسی ارشد یا بالاتر(ارائه گواهی دفاع از پایان نامه و یا گواهی فراغت از تحصیل، مورد پذیرش نمی باشد)

مدارک مورد نیاز:

-یک عدد پوشه

-اصل و تصویر کارت ملی

-اصل و تصویر شناسنامه

-اصل و تصویر گواهینامه موقت و یا دانشنامه آخرین مقطع تحصیلی و تصویر آن

-2قطعه عکس 4*3

-مستندات مربوط به سابقه کار یا تدریس مرتبط

-تکمیل کاربرگ شماره 2 (در پایین صفحه قرار داده شده است)

*توجه:

-لطفا درصورتی که شرایط اولیه را دارا نمی باشید از مراجعه به مرکز خودداری فرمایید.

-تشکیل پرونده در مرکز به دستور واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی بوده و هیچ تعهدی برای مرکز جهت همکاری ایجاد نمیکند.

فايل ها:
Name تاريخ اندازه فايل Hits
کاربرگ شماره 2 1395-12-11 536.01 KB 499

آدرس مرکز: بیرجند- تقاطع خیابان قدس و غفاری- روبروی نیروگاه برق- دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی