نمایشگاه طرح جهاد فرهنگی نذرکتاب در بیرجند افتتاح شد

نمایشگاه طرح جهاد فرهنگی نذرکتاب در بیرجند افتتاح شد
نمایشگاه طرح جهاد فرهنگی نذرکتاب یکم اسفند ماه در نگارخانه شهر بیرجند افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، جلال‌الدین صادقی (یکم اسفندماه) در حاشیه افتتاح این نمایشگاه اظهارکرد: طرح جهاد فرهنگی نذر کتاب، به منظور ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه و افزایش سرانه مطالعه اجرایی شده است.

وی افزود: این طرح برای نخستین بار در استان به همت جهاددانشگاهی و مشارکت حداکثری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی، رسانه‌ها، ناشران و مولفان برگزار شده و در راستای اجرای طرح ۳۵ سازمان و رسانه همکاری داشته‌اند.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی تصریح کرد: این حرکت جمعی در راستای اشاعه فرهنگ کتابخوانی در میان شهروندان و تلاش در ترویج سنت نیک نذری دادن برای یک محصول فرهنگی همچون کتاب است.

صادقی ادامه داد: با افتتاح نمایشگاه این طرح در نگارخانه شهرداری بیرجند به صورت همزمان نیز در استان‌های خراسان‌رضوی، خراسان‌شمالی، سمنان، سیستان و بلوچستان و دامغان اجرایی می‌شود.

وی از راه‌اندازی نمایشگاه دایمی این طرح خبرداد و یادآورشد: بیش از ۳۵۰۰ جلد کتاب به دبیرخانه این طرح ارسال شده که عناوین این کتاب‌ها در موضوعات فرهنگی، مذهبی، علمی، تاریخی و حوزه آسیب‌های اجتماعی است.