معرفی دانشجوی علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند به عنوان کارآفرین برتر

معرفی دانشجوی علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند به عنوان کارآفرین برتر
رئیس موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز بیرجند گفت: حامد لطفی، دانش آموخته این مرکز به عنوان کارآفرین برتر در سطح مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سراسر کشور معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی علیرضا معصومی گفت: در گردهمایی معاونین آموزشی واحد ها و روسای مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف از پژوهشگران و کارآفرینان برتر مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تقدیر شد.
وی افزود: حامد لطفی، دانش آموخته مهندسی فناوری عمران نقشه‌برداری موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز بیرجند به عنوان سومین کارآفرین برتر کشور در مراکز علمی کاربردی برگزیده شد.
رئیس موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز بیرجند ادامه داد: طرح این دانش آموخته شامل شرکت سهامی خاص مهندسی عمران و ابنیه مدرن پیشگامان بیرجند در قالب ارائه خدمات فنی و مهندسی نو به بازار است.
معصومی تصریح کرد: این شرکت اشتغال برای 30 نفر را فراهم کرده که شامل 11 نفر به صورت تمام وقت و 19 نفر به صورت پاره وقت است.
وی یادآور شد: فعالیت های این شرکت انجام پروژه‌های متعدد راه‌سازی، ساختمان‌سازی و همچنین طراحی و ساخت باکس بتنی با ابعاد 1*4.7*4.7 است.