دوره تفسیر موضوعی قرآن با محوریت فرزندپروری از دیدگاه قرآن برگزار شد

دوره تفسیر موضوعی قرآن با محوریت فرزندپروری از دیدگاه قرآن برگزار شد
دوره تفسیر موضوعی قرآن با محوریت فرزندپروری از دیدگاه قرآن در موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز بیرجند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، دوره های آموزشی تفسیر موضوعی قرآن به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان و سازمان فعالیت های قرآنی جهاد دانشگاهی کشور در بیرجند در حال برگزاری است که اولین جلسه آن عصر روز گذشته، 25 بهمن ماه برگزار شد.
حمید مرادی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: هدف از برگزاری دوره های آموزشی تفسیر قرآن کریم آشنایی با شیوه های تفسیر موضوعی قرآن، درک تأثیر عمیق قرآن بر روح و جان است.
وی با اشاره به اینکه این دوره در 10 جلسه برگزار می شود، اظهار کرد: آشنایی با مفاهیم انسان ساز قران کریم، گسترش فرهنگی و آموزه های قرآنی در محیط دانشگاه و عمل کردن به آموزه های قران و درس گرفتن از آن از دیگر اهداف برگزاری این جلسات است.
حجت الاسلام علیرضا حسینی، امام جمعه درمیان گفت: تربیت کودک و فرزندپروری در اسلام مؤلفه ها و ویژگی های خاصی دارد.
وی اظهار کرد: محبت، معلم، والدین، تشویق و تنبیه از جمله این مؤلفه ها است که اصولی موجب کارسازی این عوامل می شود که در بحث فرزند پروری باید به آن توجه کرد.
امام جمعه درمیان بیان کرد: سهولت، تدریج اصل تکرار و ممارست و اصل آگاهی بخشی و توجه به تفاوت های فردی از جمله این اصول است.