اولین دوره مسابقه سیمولتانه شطرنج دانشجویان خراسان‌جنوبی

برگزاری اولین دوره مسابقه سیمولتانه شطرنج دانشجویان خراسان‌جنوبی
گروه اجتماعی: سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی از برگزاری اولین دوره مسابقه سیمولتانه شطرنج دانشجویان خراسان‌جنوبی خبر داد.
حمید مرادی، سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی گفت:اولین دوره مسابقات سیمولتانه شطرنج دانشجویان خراسان‌جنوبی همزمان با میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) در روز شنبه ساعت 17 در سالن شهید رحیمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار می‌گردد.
وی اظهار کرد: این مسابقه بازی همزمان یک نفر با 30 نفر از دانشجویان می‌گویند؛ که این برنامه به همت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی برگزار می‌شود.
وی، هدف از برگزاری این گونه از مسابقات ورزشی را تقویت روحیه نشاط و شادابی عنوان کرد و افزود: شطرنج باعث بالابردن کارکرد ذهن، نبوغ و خلاقیت می‌شود و به ما می‌آموزد که قبل از انجام هرکار و هر حرکتی باید مدبرانه و با تدبیر راجع به آن اقدام و فکر کنیم.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی عنوان کرد: برگزاری این مسابقه موجب ترغیب نوجوانان و جوانان به ورزش شطرنج شده که می‌تواند به لحاظ هوشی تاثیر مثبت و زیادی روی این قشر از جامعه داشته باشد.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی یادآور شد: به برندگان و همچنین به کسانی که در مسابقه مساوی شوند، جوایزی به رسم یادبود از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اهداء خواهد شد.