ثبت نام بیستمین دوره مراسم ازدواج دانشجویی

با صلوات بر محمد و آل محمد (صلی ا... علیه و آله)، ثبت نام بیستمین دوره مراسم ازدواج دانشجویی با هدف ترویج فرهنگی ازدواج بهنگام، آسان، آگاهانه و پایدار و مشارکت بالای دانشجویان با شرایط ذیل آغاز شد:

1. زمان ثبت نام برای زوج های دانشجوی تا تاریخ 30/7/95 خواهد بود.
  2. آدرس سایت ثبت نام ازدواج دانشجویی ezdevaj.nahad.ir می باشد.
  3. تاریخ عقد مجاز برای ثبت نام از 1/7/94 الی 30/7/95 می باشد.
  4. جامانده های نوزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی که تاریخ عقد آن ها از 1/7/93 الی 1/7/94 می باشد در صورتی که یکی از زوجین در حال حاضر دانشجو باشد، می توانند ثبت نام کنند و در صورت اختصاص سهمیه از طرف ستاد ازدواج دانشجویی از این سفر معنوی استفاده خواهند کرد.
  5. در مواردی که هر دو زوج دانشجو هستند فقط یکی از آنها می توانند به عنوان دواطلب اصلی اقدام به ثبت نام نمایند.
  6. دانشجویان پس از ثبت نام در سایت می بایست اصل مدارک خود (سند ازدواج- شناسنامه- کارت دانشجویی به همراه پرینت ثبت نام و کپی موارد مذکور) را به مرکز علمی کاربردی محل تحصیل خود ارائه نمایند.